čtvrtek 9. února 2012

Upírské trojky - podobnost čistě náhodná?

Nová obálka Entertainment Weekly zachycuje Stefana, Elenu a Damona z amerického seriálu The Vampire Diaries ve VELICE vyzývavé pozici. Když jsem ji uviděl, okamžitě jsem si vzpomněl na asi rok starou obálku časopisu Rolling Stone, kde stojí v podobné pozici Bill, Sookie a Eric.







     VS.













Jasně, chápu. Ten obraz má znázorňovat krásnou dívku, která si stále nemůže vybrat mezi dvěma upíry - drama jako ze Shakespeara. Sexy hlavní hrdinka uprostřed pořád váhá mezi "tím hodným" upírem (které nemám rád) a "tím zlým" upírem (kteří jsou mi sympatičtí, ale kvůli hrdinčině slabosti pro ty hodné pořád hrají druhé housle).

No dobře, a teď rozdíly: True Blood je drsnější a syrovější seriál z produkce HBO, takže herci a herečka zapózovali nazí a postříkaní krví. The Vampire Diaries jsou decentnější seriál určen spíše teenagerům, takže sex a násilí vystřídala temná romantika a pouhé náznaky.

Celkově mi asi přijde povedenější fotka na obálce Entertainment Weekly, ale hyzdí ji spousta textu (a navíc různými fonty a různými barvami). Rolling Stone si vystačil s pouhým konstatováním: "They're hot. They're sexy. They're undead." Jednotným písmem a barvou.

Proto ze souboje obálek tentokrát Rolling Stone vychází jako vítěz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!