pondělí 20. února 2012

YouTube fenomén 10 hodin

V pátek večer jsme dohráli Scrabble, ale nechtěli se nám začínat Wormsíci, tak jsme hledali na YouTube vtipná videa. Náhodou jsme narazili na celou řadu desetihodinových videí s pochybným smyslem existence - ale svůj účel to splnilo, protože nás to pobavilo.

Sice by mě zajímalo, jestli se někdo skutečně vydrží 10 hodin dívat na to, jak Legolas volá, že "they're taking the hobbits to Isengard!" a jak Glum odpovídá: "What did you say?" No ale je to k popukání a příšerně vlezlé - přísahám, že mi o té vlezlé melodii i zdálo! A nechtěl bych vidět, jak dopadne člověk, který by to 10hodinové utrpení podstoupil od začátku do konce.

Kromě humorného prznění Pána prstenů tvůrcům těchto videí není svatý ani Občan Kane, jenž 10 hodin ze všech sil tleská své manželce.

Jo a pokud si chcete vyzkoušet, jak v roce 3000 bude působit hypnožába (z Futuramy, pro neznalce), můžete vyzkoušet 10 hodin sledovat tohle.

No je to všechno ujetý, ale pevně doufám, že se nikdy v životě nebudu nudit tolik, abych fakt něco z toho sledoval 10 hodin. Nebo abych podobné video vyráběl.


1 komentář:

... a tak jste pravili vy!