úterý 17. dubna 2012

Porce ranních titulků

Zprávy, které mě při pravidelném ranním brouzdání internetu zaujaly. 

  • Obézní nebožtík roztavil krematorium v Německu - trocha černého humoru člověka po ránu nakopne jako černá káva. Článek přímo vybízí k urážlivému komentáři jako "Jak se to jen mohlo stát? Ve zpopelňování byli Němci vždycky dobří..."
  • J. K. Rowlingová pracuje na encyklopedii světa Harryho Pottera - No konečně! Britská spisovatelka si užívala zaslouženého odpočinku a teď se zřejmě zase dala do práce. Na podzim má vyjít její kniha pro dospělé čtenáře, jež s Harry Potterem nebude mít vůbec nic společného, a encyklopedii kouzelného světa fanoušci netrpělivě vyhlíží už stejně dlouhou dobu, jako trvá studium v Bradavicích. 
  • Emma Watson natáčela jen v podprsence a mini šortkách, předvedla i tetování nad zadečkem - titulek je v tomto případě sice delší než celý článek, ale tady jde především o fotky, že ano... Snímky zachycují bývalou Hermionu při natáčení filmu Bling Ring o skupině teenagerů, kteří se baví vloupáváním do domů celebrit. Tetování je samozřejmě falešné. Kdyby se mi Emma Watson vloupala do domu, rozhodně bych si nestěžoval...
Doufám, že vám tyhle tři titulky v každodenní porci špatných zpráv trochu zvedly náladu!
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!