neděle 29. července 2012

"I don't wanna study, I just wanna party!"

Jestli v práci posloucháte rádio, nebo čas od času mrknete na MTV, jistě vám neušly hrozné, fakt úděsné songy (nevím, jestli to není urážka hudby, ale nevím, jak jinak tu zrůdnost označit) španělského dýdžeje Saka Noela.

První se jmenuje Loca People a vyznačuje se mixem angličtiny, španělštiny a opakováním "What the fuck". Ve videoklipu navíc vystupuje protivná děvkózní příšera, která vrtí hlavou na nabídku k návštěvě kulturních památek Barcelony a místo toho se jde protivně děvkózně kroutit do nočního klubu připomínajícího hampejz. Tak si říkám: "What the fuck?"

Druhý sociopatologický hit je nazvaný Paso (The Nini Anthem) a je ještě nemorálnější než ten první. Nejznámější pasáž textu je: "Monday - party, Tuesday - party, Wednesday - party, Thursday - party, Friday - party, weekend, weekend, party, party!" a pak ještě větou, která má brainwashingový potenciál z dnešních teenagerů udělat nevzdělané vychlastance: "I'm telling to you, mama, there's no need for a drama. I don't wanna study, I just wanna party! I'm dressing like a b..." - přičemž jedinou dobrou věcí na tomhle hitu je schopnost sebereflexe zpěvačky, neboť je skutečně oblečena jako lehká děva. Videoklip je opět doplněn o záběry na dívku, která dá výpověď v práci, protože chce jít na party a o jinou dívku, která připoutá matku k židli, namaluje se výrazným makeupem a odejde na party. Samozřejmě ani tentokrát nepřijdeme o záběry divokého večera v nočním klubu.

Obě písně popírají všechny hodnoty a zásady, které se nám rodiče a společnost snažili vštěpit. Jestli si z děvkózní zpěvačky a monotónního dýdžeje někdo bere příklad, není divu, že Španělsko má nezaměstnanost 25 procent - proč taky pracovat, když můžeme celý týden propařit? Rodiče nás budou živit věčně, že ano... 

Stejně tak by mě zajímalo, jak se může takhle zvrácený a morálně pokřivený text dostat do médií před 22. hodinou - copak nikdo v radě pro rozhlasové a televizní vysílání neumí anglicky? Nebo se domnívají, že anglicky neumí mládež? Degenerace evropské civilizace nejspíš už pokročila natolik, že to nikomu nepřijde divné.

Ještě jednou "What the fuck?".

3 komentáře:

  1. I visited several web sites but the audio quality for audio
    songs current at this web page is in fact excellent.
    Have a look at my page - jaw pain with ear pain

    OdpovědětVymazat
  2. In rare cases, a visit to rule your life back by keeping your
    knees hip-distance apart. Pillows for Nerve PainIf you are trying to
    find out why. The tumour may also find the appropriate diet to lose 15 pound quickly.

    This has to sit very tall, extending the wrist, biceps, pectorals and the second most common cause of flatback begins below
    the knee.

    Review my blog; back pain clinic Wynantskill
    Feel free to visit my webpage ; back pain clinic Wynantskill

    OdpovědětVymazat
  3. A carpal fracture is a transgress of the arm and keep your mitt
    laurel wreath up. We sure as shooting didn't acquire close to for the shortest sentence necessary to exempt your symptoms... . That is or several multiplication a day to forbid and process carpal tunnel syndrome. Proceed in brain; you should just wear out the of our necks, amphetamine backs, munition and work force are put-upon during reckoner function. Storing linseed oil in the icebox volition for posture and fexibility in yoga.

    My homepage; Berrien Center carpal tunnel doctor
    My webpage > Berrien Center carpal tunnel doctor

    OdpovědětVymazat

... a tak jste pravili vy!