středa 11. července 2012

Retro reklama na Diora

Už jste si zvykli, že vás čas od času obšťastním nějakým komentářem k reklamě a médiím. Dneska  se chci zaměřit na pěknou reklamu propagující parfém značky Dior.

Už jsem kdysi psal, že reklamy na parfémy patří mezi špičku v oboru (a reklamy na vložky, prací a mycí prostředky a auta mezi odpad a nudnou šeď). Dior s parfémem J'adore (Zbožňuji) tuto mou teorii jenom potvrzuje.

Však se podívejte sami.



Charlize Theron, kterou jste nedávno mohli vidět v nové adaptaci Sněhurky (v níž navzdory tomu, co říkalo kouzelné zrcadlo, svou krásou předčila mnohem mladší Kristen Stewart), se prochází palácem a míjí filmové bohyně - Grace Kelly, Avu Gardner, Marlene Dietrich a samozřejmě Marilyn Monroe.

Ať už to jsou modelky, které se hvězdám neskonale podobají, nebo pouze produkty počítačové animace, jde o dobře odvedenou práci.

Jenom mi tam chybí Elizabeth Taylor, Rita Hayworth a třeba ještě můj nejnovější objev, Gene Tierney, ale o té zase někdy příště...

4 komentáře:

  1. Tak ta je naprosto nejlepší! Má to šmrnc, má to spád, skvělej nápad a dobře vybranou hudbu. A teď ještě vědět, jak to vlastně voní! :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nesouhlasím :) Reklamy na Auta (myslím Auta s velkým A a cenovkou hodně vysoko, né běžné levné plečky) jsou většinou nápadité a pěkné. Narozdíl od téhle, ta je sice pěkná, ale ta odporná hudba se k ní vůbec nehodí :) Chtěl bych podnikat v oboru parfémů, s tak brutální marží si může pak firma dovolit vše investovat do reklamy :)

    OdpovědětVymazat
  3. @Pavel ano, jenže kolik takových top class reklam na auta u nás běží? Já teda v televizi běžně vidím jenom na škodovku, renaulta, peugeota, citroena a sem tam ještě audi nebo ford a všechny zpravidla zachycují, jak auto jede moderním velkoměstem, případně po serpentině kolem oceánu, barvy jsou v 99 % šedé a studené. Ale pravda je, že v týhle reklamě mi dojem taky trochu kazí ta laciná klubová hudba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tys uz videl nekdy na nasich stanicich reklamu na Diora? ;) Asi stejne tak casto, jako reklamu na Bentley :)

      Vymazat

... a tak jste pravili vy!