neděle 12. srpna 2012

Party #3

 ZOUFALÝ BOLEK
Obětavý hostitel (19) se opět nestal středem večírku a dle našich informací z toho byl nešťastný. Vzhledem k tomu, jaký jej dnes čeká náročný úklid, se mu ani nedivíme. Bolka může těšit jediné - jeho party patří každoročně k vrcholům letní sezóny a letos tomu nebylo jinak.

Partymetr: 10 z 10!!!
 Nezbednice Míša opět řádila!
Ačkoliv Míša (18) na začátku večírku slibovala, že tentokrát to s pitím nebude přehánět a že si dokonce vzala i sukni, aby dokázala, že se umí chovat jako skutečná dáma, pár drinčíků udělalo svoje a Míša se octla v lahodném sendviči ze dvou statných mladíků. Poté začala chodit po domě a všechny vybízet, aby jí naplácali, protože "Míša je zlobivá holčička a potřebuje potrestat...". 
Míšo, co na to říká Honza?
Fotografka Karinka taky na moment odložila foťák, aby si užila
trochu rošťáren s ostatními dívkami...
 Jirka a Míša v netradiční soutěži
Hodiny v kuchyni ukazovaly teprve půl jedenácté a nezbednice Míša opět dokázala šokovat všechny účastníky, když s Jirkou (20) hrála tradiční hru kámen-nůžky-papír v ne tak tradičním pojetí. Kdo totiž prohrál, byl větší "děvka." Vítěz této soutěže není znám, ale my už máme svůj tip...


Nejdřív facka, potom láska: klasické seznámení je příliš mainstream
 Na Bolkově party samozřejmě došlo k přirozenému seznamování. Nejzářnějším příkladem je Eva (19) a David (17), kteří hráli Guitar Hero tak vášnivě, až spolu skončili na pohodlném gauči Bolkových rodičů. "Slyšela jsem, že Eva preferuje koloušky," sdělil nám zdroj, který si přál zůstat v anonymitě. David, který je basákem v populární třebíčské kapele Peaches and Cream, na druhou stranu evidentně preferuje zkušené ženy. "Celý večer se k sobě měli. Pozorovat je, jak se honí po domě kvůli hipsterským brýlím a pak se osahávají mezi polštáři bylo jako sledovat namlouvací rituál nějakých zvířat," nechala se slyšet Karinka. Vztah se začal nadějně vyvíjet i přesto, že Eva Davida nejprve důrazně odmítla drsnou fackou na tvář.



 Majkl (18) s dívkou (???) v koupelně: víme, co se stalo!
Podobně jako loni Otík s Uttendorfskou, letos se stal legendárním "hook-up" fotbalisty Majkla a záhadné dívky v pruhovaném tričku. Míša, jež oplývá detektivním talentem, nám k tomu řekla víc: "Přišlo mi, že Majkla a Terku dlouho nikde nevidím, a tak jsem pojala podezření (chichotání). Obešla jsem všechny místnosti v domě a nakonec jsem vešla do koupelny v horním patře, kde jsem uviděla, jak Terka sedí na Majklovi." Vidět jejich kopulaci na vlastní oči zřejmě bylo na Míšin citlivý žaludek příliš, neboť se vzápětí rychle odebrala na toaletu a poté říkala, že o tom už nikdy nechce mluvit. 

Dvěma dívkám se splnil sen: setkaly se s Ráďou!
Livča (18) a Tereza (18) jsou stydlivé dívky. O to víc je zaskočilo, když si s nimi jejich idol zašel sám popovídat. "Čtu Ráďův blog každý den, někdy dokonce i dvakrát. Přijde mi to, jako Bible moderního světa," nechala se slyšet Tereza. Livča souhlasí: "Mám taky ráda staré filmy a píšeš hrozně poutavě," řekla Ráďovi s náznakem nachu ve tváři. 


Míšin taneční um odhalen, máme foto!
Míša v průběhu večera střízlivěla ("Zítra se za tohle budu nenávidět.") a zase se opíjela ("Dala bych si trojku s Bolkem."). A v mezičase těchto dvou fází ještě stačila tančit. Sice to nedopadlo dvakrát slavně, ale z fotek můžete vidět, že Míša má nevyvratitelný talent.
Aneta ve vánočním balicím papíru opět provokuje
Na excesy opilého Majkla už jsme si zvykli, ale obvykle tichá a  slušná dívka z Oslavičky to taky umí pořádně rozjet! Na Bolkově party se na půl hodiny kamsi vytratila s Otíkem a když se vrátili, byli oba zabaleni do balicího papíru s vánočním motivem. Bolek se asi letos bude muset spokojit s obyčejnými dárkovými taškami...

3 komentáře:

  1. Odteď nekupuji Blesk ani Spy, ale čtu tebe!

    OdpovědětVymazat
  2. No ideální by bylo, kdybys mohla moje texty číst v Blesku, ale když jsem jim tam psal, že bych měl zájem o praxi, ani mi neodpověděli. Takže moje výplody můžeš číst leda na tomhle blogu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blesk už má Františku a další...Ale nic si z otho nedělej, toto povolání tu bude, dokud tu budou celebrity !

      Vymazat

... a tak jste pravili vy!