čtvrtek 6. září 2012

Letní groteska, která se bude točit na podzim

Včera jsem se zase vrátil z Prahy domů.

Dopoledne jsem si zašel do fitka a po obědě jsem si udělal pěkné odpoledne jenom pro sebe. Oprášil jsem své kuchařské dovednosti a připravil jsem podle receptu americký jablečný koláč. Poslouchal jsem při tom hudbu z padesátých a šedesátých let, takže jsem připadal trochu jako domácí puťka/zoufalá manželka, ale apple pie krásně voněl, takže mi to ani nevadilo.

A zatímco se v troubě pekl, já na tom samém notebooku, z něhož teď píšu tyto řádky, dopsal několik posledních scén k mé čtvrté grotesce. Pokud se povede dle mých představ, měla by to být bomba.

Nebudu moc prozrazovat, protože mě stejně ještě čeká přepisování, upravování a porady se spolupracovníky. Snad jenom to, že by to měla být příjemná groteska zachycující kouzlo letních prázdnin. 

Kristýna Hronzová, moje filmová partnerka, ovšem momentálně dlí v zámoří, takže mi nezbývá než vyčkat jejího šťastného návratu na konci září. A právě na konci září bych chtěl natáčet. Je mi jedno, jestli bude zima, hlavně aby aspoň svítilo sluníčko. Do té doby ještě musím vyřešit obsazení, zajistit potřebné rekvizity a domluvit natáčení na veledůležité lokaci. Spoléhám při tom na obětavou pomoc od svých přátel, kteří mi minule pomáhali i s Jarními Ráďovánkami.

Takže držte palce, třeba tady za měsíc bude článek s odkazem na mé další filmové dílo!

1 komentář:

... a tak jste pravili vy!