pátek 26. října 2012

KONEČNĚ! Kontroverzní song Lany Del Rey je na světě! Nebo ne?

Díky Lano, že nás necháváš si
představovat, jak chutnáš...
Asi před měsícem jsem tady psal o nové várce písní, které připravuje retro kráska Lana Del Rey (záměrně nepíšu zpěvačka, protože její zpěv na živých vystoupeních nezní jako zpěv, nýbrž jako umírání krásného motýla). Z melodických písní ve stylu 50. a 60. let mě nejvíc zaujal provokativní úryvek, v němž Lana zpívá o tom, že její "pussy tastes like Pepsi Cola."

A po měsíci dennodenního vyhledávání "lana del rey pussy" na Googlu (jestli si někdo procházel historii na počítači v multimediální učebně u nás na škole, musel si pomyslet, že tam před ním seděl nějaký zvrhlík) se na YouTube song nazvaný Cola (Pussy) konečně objevil! Pod videem se však objevují komentáře, že nejde o oficiální verzi, nýbrž o sestřih částí z jednotlivých ukázek.

Nevím no. Zní to celkem dobře a spolu se songem se navíc objevila i lechtivá fotečka Lany s nálepkou Pepsi přes její intimní partie (zda lze kolečko odlepit dosud není jasné). Předpokládám, že Lana nejen dostala slušný balík od Pepsi za to, že jim zvyšuje prodej (protože po vydání části písně se do supermarketů nahrnuly davy mladých mužů dychtivých si honem připomenout, jak Lanina pussy pepsi chutná) a navíc ze sebe udělala něco jako sexsymbol. Skvělý obchodní tah!

Zda jde o fake nebo o originál můžete hádat tady...


Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!