středa 10. října 2012

První foto! Nicole Kidman jako Grace Kelly

Na internetu se objevila první fotografie z připravovaného filmu Grace of Monaco, který bude mapovat část života legendární Grace Kelly poté, co opustila Hollywood, aby se stala kněžnou malé evropské zemičky.

Nicole Kidman to tady moc sluší!

Doufám, že tam bude i něco o tom, jestli byla, nebo nebyla šťastná, protože názory se na to různí a já bych si v tom rád udělal jasno. Nedávno jsem četl v Reflexu, že svého rozhodnutí odejít od filmu později litovala (vztahy mezi ní a  knížetem asi nebyly ideální, všechny její filmy v Monaku zakázali, nemohla vydržet to dlouhé odloučení od hereckých kolegů atd.), ale jinde zase říkali, že knížete měla ráda natolik, že se pro něj své kariéry vzdala ráda a odmítla mnoho nabídek Alfreda Hitchcocka, aby si zahrála v jeho dalších filmech, do kterých s Grace počítal (Psycho, Ptáci, Marnie).

Já osobně bych si spíš přál, aby v Hollywoodu zůstala, ale Grace Kelly se na Olympus filmových bohů dostala tak jako tak, takže na tom asi stejně nezáleží.

2 komentáře:

  1. Grace je Grace, tu Nicole nenahradí,a el sluší jí to.).
    JInak já si myslím, že to že doešla z Hollywoodu ji udělalo více tajemnou a svatba s knížetem slavnější. Garbo taky odešla do ústraní, stejně jako A. Heopburn atd. a myslím, že jim to neuškodilo. Právě čím více tajemno, tím více nás to přitahuje...Stejně je to už minulost, že. A taky si ymslím, že film bude typický holywoodský srdceryvný drásač, rpostě od toho nic moc nečekám a jsem skeptická. Přečetla jsem pět knih o Grace Kelly, plus pár zajímavostí atd. a nejsem si jistá, jestli z toho neudělají typický model-ubohá ženuška a zlý tyran. Samozřejmě, že to tak může být,ale je to moc zaujaté a nedává to moc prostoru pro vyjádření dalších názorů. Doufám, že se na tom filmy budou podílat i nějací životopisci nebo Graceina rodina/příbuzní/.

    OdpovědětVymazat
  2. I kdyby to byl doják, tak se na to podívám, protože miluju filmy o Hollywoodu a zákulisí filmu :)

    OdpovědětVymazat

... a tak jste pravili vy!