čtvrtek 20. prosince 2012

Dojmy z natáčení grotesky

V pondělí na Štědrý den má premiéru moje nová groteska, proto jsem se rozhodl podělit se o několik zajímavostí a dojmů ze zákulisí. Doufám, že vás v tomto předvánočním shonu potěší.

Tak prvně... Můžete mi říkat Petere Jacksone - ne tedy že bych byl tlustý a měl mastné vlasy, ale z více než 40 minut materiálu se mi povedl udělat devítiminutový film, což je docela úctyhodné.

Zatímco Ráďa straší na věži byl spíš němý film (ale moc krásný a ačkoliv byl natáčený na konci září, je z něj úplně cítit letní atmosféra) tentokrát to bude skutečně bláznivá groteska se vším všudy - s absurdnem, vtipem a ztřeštěností. Koncentrace vtipů je skutečně TOO DAMN HIGH!

A jsem z ní umělecky natolik vyčerpán, že příští se dočkáte - pokud inspirace a zdraví dovolí -nejdřív na jaře (už jsem nasmlouval několik výborných a atraktivních herců a hereček - Radek Blažek nikdy nedopustí, aby v jeho filmech hráli oškliví lidé!).

Komplet hotová groteska nyní čeká na zveřejnění v mém počítači a stejně jako lidem dělá větší radost dárky dávat než dostávat, tak já se hrozně těším, až ji zveřejním pro lidi, kteří ji ještě neviděli (a je to vlastně i vánoční dárek ode mě a členů štábu).

A pořádnou dávku zajímavostí a drbů tady uveřejním teprve v pondělí, abych moc nespoileroval.

MUEHEHE!

2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že hraju, automaticky to znamená, že nejsem ošklivá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kristý: Zajímavá logická úvaha :-D Premisy jsou pravdivé, i závěr je tedy pravdivý ;-)

    OdpovědětVymazat

... a tak jste pravili vy!