pondělí 7. ledna 2013

Pozor na ně! Můžou se stát novou hollywoodskou šlechtou!

I když zatím jediný film loňského roku, u kterého bych řekl, že si zaslouží Oscara, je příliš alternativní The Perks Of Being A Wallflower, stejně se nám v roce 2012 na stříbrném plátně objevila spousta mladých hereckých talentů.

Emma Stone a Andrew Garfield
Vybírám 4 mladé muže a 4 slečny, jejichž talent jim umožňuje nastartovat velkou kariéru. Jestli jej nepromarní, dost možná se díváte na budoucí hollywoodskou šlechtu.

Emma Stone - kráska z Arizony není žádnou horkou novinkou (i když hot je dost!), ve hlavních rolích se objevuje už od roku 2010. Ale loňský rok pro ni byl důležitý ze dvou důvodů: zahrála si Gwen Stacyovou v novém Spider-Manovi a v osobním životě začala chodit s jeho představitelem. Letos ji uvidíme v noirové gangsterce Gangster Squad.

Andrew Garfield - Američan s britskými kořeny se loni blýskl v obleku pavoučího muže, ukázal nejlepší vlasy od doby Jamese Deana a přitom ještě stačil sbalit svou krásnou hereckou kolegyni. Jen tak dál, Andrew!

Elle Fanning
Elle Fanning - no dobře, mladší sestra Spielbergovy oblíbenkyně Dakoty se loni zrovna moc nepředvedla. Zato letos ji čeká nabitý program. Dokončuje temnou pohádku Maleficent, v níž si zahraje Šípkovou Růženku, kterou se Angelina Jolie chystá navěky uspat a objeví se i v připravovaném filmu o životě skladatele Antonia Vivaldiho.

Liam Hemsworth
Liam Hemsworth - díky Austrálii má svět klokany, medvídka koalu a sourozence Hemsworthovy. Zatímco staršího Chrise známe jako marvelovského Thora, mladší Liam loni dostal nevděčnou roli friendzonovaného lovce, který Katniss v Hunger Games několikrát zachrání život, ale ta mrcha stejně radši zůstane s nemožným pekařem Peetou. Skutečný život je k němu ale mnohem laskavější - dal ho dohromady s Miley Cyrus a navzdory nízkému věku už se stihli zasnoubit. Dočkáme se letos pohádkové svatby?

Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz - tenhle blonďatý andílek mě dostal, už když jsem ho před pár lety poprvé uslyšel v Kick Ass nadávat padouchům do kurev. Loni se objevila v Burtonových nepovedených Temných stínech a podle IMDb má letos zazářit v neuvěřitelných 8 snímcích. Mimo jiné i v remaku Carrie. Bloody Hell!

Ben Whishaw
Ben Whishaw - podle toho, jakou chválu na něj všichni pějí, mu můžeme říkat "britský Marlon Brando". Loni upoutal pozornost jako počítačový mág Q ve Skyfallu, ale teprve ve sci-fi eposu Atlas mraků, který teď běží v kinech, může v roli rozervaného hudebního skladatele konečně naplno ukázat, co se v něm skrývá.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence - magazín GQ ji označil za nejkrásnější herečku roku. Pravdou ale je, že tahle rodačka z Kentucky zatím v dystopickém sci-fi Hunger Games předvedla spíše svou výbornou fyzičku, než herecký talent. No nevadí, aspoň víme, že vypadá sexy i v dešti a bahně. V druhém dílu, který má premiéru na konci roku 2013, ukáže i plavky!

Ezra Miller



Ezra Miller - loni jste tohoto bledého černovlasého kluka mohli vidět v psychologickém dramatu Musíme si promluvit o Kevinovi a po boku Emmy Watson v už teď kultovním The Perks Of Being A Wallflower. Jeho trademarkem začínají být složité role psychicky labilních nebo citlivých jedinců. Vyslouží si od akademiků Oscara? Uvidíme...

2 komentáře:

  1. Chloë Grace Moretz a Jennifer Lawrence mi taktéž připadají jako slibné herečky,Emma Stone je podle mě už dávno mezi hollywoodskou smetánkou a za chvíli tam bude i "její" Andrew.
    Ale ten Liam Hemsworth...J8 nevím, ale mě se moc nezdá...
    Ještě mě zaujala jedna velmi slibná dívka Zoey Deutch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no letos budeme mít tři příležitosti, abychom zjistili, jak na tom Liam je, ale fandím mu, je to sympaťák. http://www.imdb.com/name/nm2955013/

      Vymazat

... a tak jste pravili vy!