pondělí 11. března 2013

"Aj dont lájk Zemana, betr iz... Obama!" zpívá šílená dívčina a prozrazuje svoje telefonní číslo

Sodoma Gomora pro uši! 

Poté, co jsem si myslel, že už nemůže být nic horší než PatCrycheer se svým letním "hitem" Praha-ha hlavní město zábavy a novější Metrix Steel s podobně odpadním Hejtrs v rohu, mě o opaku přesvědčila Nicky Tučková, která se všem rozhodla sdělit, že hledá bohatého chlapce.


Na hledání vhodné partie jistě není nic špatného, jde ovšem o způsob, jakým to podává. I Allen Ginsberg by Nicky Tučkové záviděl její Kvílení. Blondýnka anglicky s příšerným českým přízvukem ve svém díle Rich Boy "zpívá", že není děvka, že chce být jenom bohatá, "tak dělejte chlapci, pojďte si pro mě." 

Když jsem si to pustil poprvé, uzemnila mě už první větou: "Aj vana bí lajk Agáta...Hanychová..." Ale to není poslední perla. Po rozjímání o tom, jak je roztomilá, následuje šokující upřímná zpověď ve formě "aj hef bik tits end aj lajk politiks" (=vlastním velká prsa a mám ráda politiky), ovšem pozor, Nicky nás nezapomene upozornit, že ne všichni politici splňují její představy: "Aj dont lájk Zemana, betr iz... Obama!"

To vše doplňuje videoklip, v němž se penězchtivá slečna válí s fénem po podlaze, prochází se Prahou v doprovodu kamarádek, sedí sama v kavárně a elegantně se svíjí u stromu v promrzlém parku (zřejmě v domnění, že na svého vysněného prince narazí právě u toalet pražských bezdomovců).

Chcete ji? Pak zavolejte na 602948160, což je číslo, které Nicky zazpívá přímo v textu - "Dysis maj foun - sixoutunajn four!"- a zakončí sexy zakvílením - "ejtvansixouououuuuu".

A teď mě omluvte, jdu si na uklidnění pustit Harlem Shake. Navzdory tomu, co jsem zde nedávno psal, působí oproti Rich Boyi Nicky Tučkové jako Mozart. I když pokud slečna Tučková pouze trolluje a teď si někde mne ruce, pak klobouk dolů. Zajistila si slušnou fanouškovskou základnu pro své další aktivity.

Každopádně myslím, že pro dnešek toho internetu stačilo.

4 komentáře:

  1. Já jsem celkem zvědavá, co všechno se z toho ještě vyklube. Za těch pár hodin od nahrání to je snad úplně všude, možná až podezřele rychle se to šíří, takže kdo ví...

    OdpovědětVymazat
  2. První Ryč Bój už se ozval: http://www.youtube.com/watch?v=XIKvQSiKvRA

    OdpovědětVymazat
  3. Jistě, že je to trolling, případně virál.

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem ji viděla a beru to jako srandu, tohle nikdo nemůže myslet vážně.

    OdpovědětVymazat

... a tak jste pravili vy!