pondělí 18. března 2013

Bulvárek. Protože pikantností není nikdy dost!

Nedávno jsme se se spolužáky shodli, že trocha bulváru nikdy nikomu neublížila. Snažím se pravidelně sledovat Super.cz, TMZ.com a pár dalších stránek, abych nepřišel o várku drbů ze showbusinessu.

Český bulvár je s Ivetou a Ornellou tak trapný, že ho sleduji jen s největším sebezapřením. Oproti tomu žhavá šeptanda z Hollywoodu a intelektuálních salónů newyorských mi vždy zaručeně zvednou náladu a pobaví mě v dobrém slova smyslu.

A co nám přinesl poslední týden?
  • Potíže v ráji? Snoubenci Miley Cyrus a Liam Hemsworth se vzájemně podvádějí! Liam, který ztvárnil friendzonovaného lovce Hurikána v Hunger Games, ve skutečném životě zřejmě zjistil, že má na víc než na hvězdičku Disney Channelu. Byl spatřen v autě s blonďatou kráskou January Jones, již můžete znát ze seriálu Mad Men. Nutno podotknout, že mezi January a Liamem je přibližně patnáctiletý věkový rozdíl... Miley si to nenechala líbit a oplatila krasavci Liamovi stejnou mincí - paparazzi ji zachytili v autě se záhadným mužem. Navíc už nenosí snubní prsten! Dočkáme se vůbec pohádkové svatby?
Liamova volba: January, nebo Miley?
  • S Justinem Bieberem to jde z kopce! Od té doby, co idola dívčích srdcí objektivy fotografů zachytily při kouření marihuany, JB začíná lindsaylohanovatět. Jeden bujarý večírek (a mrtvý křeček - nezapomeňte na aférku s křečkem!) střídá další, teen babes loví ve svém novém rolls royci a pravidelně přejíždí novináře. Před pár dny dokonce Justin zkolaboval přímo na pódiu, následně vynadal fotografům a pak zrušil koncert v Portugalsku. Takhle se chová profesionál?
Justin a Lindsay: podobnost čistě náhodná?
  • Taylor Swift se brání: chodila jsem jenom se dvěma chlapci. Kdo říká něco jiného, shoří v pekle! Country zpěvačce, jejíž songy už nejsou country (ale za to má krásné dlouhé nohy), už došla trpělivost s vtipálky, kteří si berou do úst její neschopnost udržet si vztah déle než týden. Po ostrém útoku Tiny Fey na předávání Zlatých glóbů (Tina Fey nechvalně proslula svou nepovedenou parodií aljašské guvernérky Sarah Palin) Taylor Swift řekla, že ženy jako Tina, které se vysmívají jiným ženám, shoří v pekle. Moderátorka totiž zpěvačku nařkla z toho, že od roku 2010 chodila s 36 osobami mužského pohlaví. Taylor Swift tvrdí, že za poslední tři roky měla pouze 2 vztahy.
Taylor Swift: Chcete mě?
  • Nad Tatrou sa blýsklo, s Yvettou to třísklo! Já vím, psal jsem, že český bulvár moc nemusím. Ovšem úžasný titulek na Blesk.cz mě rozesmál takřka k slzám. Krom toho tam najdete výborné video, jak Blanarovičová spadne na zem, když se pokouší otočit kormidlem. K popukání! Nic nemá veřejnost raději než ztrapněné celebrity...

Žádné komentáře:

Okomentovat

... a tak jste pravili vy!