neděle 6. října 2013

Jak Ráďa potkal Bertu

Když jsem v lednu 2012 začal psát tento blog, dal jsem si předsevzetí, že u něj vydržím alespoň rok. To se mi povedlo, a tak jsem ho postupně začal opouštět. Asi to má i něco společného s dospíváním a tím, jak mi přibývají povinnosti.

Každopádně bych se s věrnými čtenáři ještě rád podělil o svou sedmou a zřejmě poslední grotesku Jak Ráďa potkal Bertu. Podle Lukáše Bejčka z Twitteru je to moje nejlepší groteska vůbec. A to mě těší. Říká se, že přestat se má v nejlepším!


Teď svoje zážitky a vzpomínky na natáčení sepisuji a doufám, že se mi do Vánoc podaří napsat biografii. Takové memoáry hvězdy němých filmů. Byla to krásná část mého dosavadního života a až jednou budu starý a vrásčitý, rád si ji prolistuju a připomenu si věci, které bych jinak zapomněl.

O průběhu psaní své autobiografie vás nepravidelně budu informovat!

4 komentáře:

  1. V neklepším se má skončit, to je pravda. Ale jako vážně? Porč? Ráďa snad ztratil svou čepici? Nebo tetička neodkázala žádné jmění? Ach jo...Ale byla to fakt sranda, to se musí nechat...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, díky! No ono to je tak, že jsme teď ve třeťáku na VŠ, což znamená bakalářku a státnice. Představitelka Berty navíc potom odlétá do USA zřejmě už natrvalo a já se už upřímně cítím úplně vyždímaný ze všech nápadů.

      Vymazat
  2. Groteska je fakt skvělá!!! Nejgeniálnější je ta popelnice :D Když si to člověk představí,
    říká si, jestli to je JAKO FAKT?! :D Od prvního dílu jste to neskutečně zvedli na kvalitě, jak provedením, tak ve scénáři, takže je vážně celkem škoda, že už asi další nebude. Taky škoda, jestli jsi psal hlavně kvůli předsevzetí, vypadalo to celkem perspektivně. Jinak tedy pak hodně štěstí u státnic :) Proč jen ten čas na vysoký plyne tak hrozně rychle... to odpočítávání na týdny je fakt vražedný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu i podporu. No abych to upřesnil - tenhle blog jsem psal jako předsevzetí spíš zpočátku, pak mě to chytlo a já psal pořád a o všem.

      Teď už mi jaksi docházejí témata - hrozilo, že bych se opakoval - a hlavně volný čas.

      A tak je to vlastně i s groteskami.

      Vymazat

... a tak jste pravili vy!